PALVELUMME KULUTTAJILLE JA YRITYKSILLE

Monipuolinen ja kattava kuljetuskalustomme mahdollistaa maa-aines, elintarvike ja kappaletavarakuljetukset. Lisäksi hyvän yhteistyöverkoston kautta voimme hoitaa myös suuret ja haastavat urakat / kuljetukset. Tutustu alla oleviin palveluihimme ja ota yhteyttä, sovitaan juuri sinulle sopiva palvelu. 

MAA-AINEKSET
kuluttajille / yrityksille

Voit tilata meiltä kaikki tarvittavat maa- ja kiviainekset (murskeet, sepelit, mullat, hiekat/kivituhka, maanajot) erilaisiin rakentamisen kohteisiin tarpeidesi mukaisesti. Saat tilattua kauttamme kätevästi pienempiä tai suurempia määriä ja autamme sinua mielellämme toimituksiin liittyvissä kysymyksissä.

KUORMAUS
kuluttajille / yrityksille

Yrityksemme käytössä ovat tehokas pyöräkuormaaja sekä kaivinkone, joiden avulla saamme kuormattua poisvietävän maa-aineksen turvallisesti ja tehokkaasti. Kuormauspalvelumme sekä maanajopalvelumme toimivat tehokkaasti yhdessä, joten pystymme tarjoamaan teille kokonaisvaltaisen ja tuottavan paketin.

KAPPALETAVARAT
yrityksille

Monipuolinen ja kattava kuljetuskalustomme mahdollistaa kappaletavara-, massa- ja elintarvikekuljetukset. Kappaletavara on toimivin vaihtoehto yrityksellesi, kun lähetät kaikkea pientavarasta useampiin lavoihin kerralla. Tarjoamme kilpailukykyiset rahtihinnat ja monipuoliset rahtipalvelut kaikkiin tarpeisiisi. Palvelumme soveltuvat myös pitkien, hankalien ja erityiskäsittelyä vaativien tuotteiden lähettämiseen. Lisätietoa palveluistamme saat puhelimitse tai sähköpostitse.

LUMENAJOT
kuluttajille / yrityksille

Talvikunnossapitomme kuljettaa lumisateiden jälkeen syntyneet lumikasat nopeasti pois. Meiltä saat monen kokoisia kuorma-autot tehokkaaseen lumenajoon. Kuljetamme lumet sujuvasti pois pääkaupunkiseudulla ja kehyskuntien alueella. Palvelumme ovat tarjolla kaikille: teollisuuden, taloyhtiöiden ja yksityisten kuluttajien tarpeisiin sekä julkisen sektorin käytettäviksi. 

ROSKA/VAIHTOLAVAT
kuluttajille / yrityksille

Meiltä saat erikokoisia vaihtolavoja pieneen tai suureen tarpeeseen; remontteihin, rakennustyömaille sekä talkoojätteiden poiskuljetukseen nopeasti ja edullisesti! Toimitamme vaihtolavan haluamaanne paikkaan ja tyhjennämme sen vuokra-ajan loputtua. Lavojen vuokra-aika on viikonloppu (pe-ma) tai alkuviikosta perjantaihin. Voit vuokrata vaihtolavan myös pidemmälle ajalle, hinnat (vrk) voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

LÄMPÖ- JA PAKASTEKULJETUKSET
yrityksille

Palvelumme mahdollistaa lämpötilakriittisiä elintarvikkeiden ja lääkkeiden kuljetusratkaisuja kun katkeamaton kylmäketju tai oikea lämpötila ovat erityisen tärkeitä. Hoidamme vastuullisesti ja sovitussa aikataulussa lämpötilasäädellyt kuljetukset vastaanottajalle. Kylmäkuljetusautoissamme on FNA luokitellut kylmäkorit ja FRC luokitellut pakastekorit.

MAANAJOT
kuluttajille / yrityksille

Meiltä saat lava- ja kasettiautoja maanajoon urakka- tai tuntiveloituksella. Lava- sekä kasettiautomme pystyvät kuljettamaan suuria määriä maa-aineista yhdellä kerralla. Käytettävissämme on eri maankaatopaikkoja ympäri pääkaupunkiseutua, joten pystymme pitämään kuljetusmatkat ekologisen lyhyinä. Meiltä saat tarvittaessa myös kaivinkoneet lastaamaan poiskuljetettavat maa-ainekset maanrakennustöiden yhteydessä.

MAANRAKENNUSTYÖT
kuluttajille / yrityksille

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat monipuoliset pohjaurakoinnit, salaojitustyöt ja muut kaivuutyöt tarpeidesi mukaan. Kauttamme saat tilattua myös maa-ainekset sekä kuljetukset kilpailukykyisin hinnoin.

ULKOKENTTIEN JÄÄDYTYKSET
kunnille / yrityksille

Kalustomme mahdollistaa pakkasen saapuessa ulkokenttien jäädytykset luistinradoiksi. Meillä on kokemusta ulkokenttien jäädyttämisestä useiden vuosien varrelta. Laadukas jääkenttä vaatii oikeat olosuhteet sekä useamman kerroksen jäätä pysyäkseen kunnossa läpi talven.